Welkom bij Plantsoen.be
Hoe wilt u de website bezoeken?
Particulier
Professioneel

Plantenverkoop


De belevingstuin is onze hobby. Hier kweken we kleinschalig eigen plantjes, experimenteren we met enkele bijzondere soorten en ontmoeten we mensen met dezelfde interesse:
GROEN
!
Alles proberen we zo duurzaam en zo ecologisch mogelijk in te richten. Zo zal je kunnen zien dat we snoeiafval composteren om later te hergebruiken in onze ‘moerbedden’. Moerbedden waarin de moederplanten geplant worden om later te vermeerderen.

Tussen deze bedden door zal je stroken gezaaide plukbloemen tegenkomen. Ideaal voor een prachtig boeketje samen te stellen, én een goede lokker voor een diversiteit aan insecten!

Een verdere blik in de tuin leidt je langs onze kleine imkerij. De ideale collega’s voor de bevruchting en bestuiving van onze groenten en planten. En met als kers op de taart: onze eigen honing!

Daarnaast hebben we een containerveld aangelegd waarop verkoopklare planten direct beschikbaar staan om een eigen mooie belevingstuin te creëren.
De focus hier ligt voornamelijk op een totaalassortiment van vaste planten, heesters en bomen die bijdragen aan de biodiversiteit in onze tuinen.

Daarnaast kun je bij ons ook organische potgrond en meststoffen verkrijgen om het plaatje compleet te maken.

Kan je niet terugvinden wat je zoekt?

Geen probleem! Geef je bestelling door via het contactformulier en wij zorgen dat die klaarstaat op het gewenste tijdstip!


Contactformulier
Openingsuren

Vanaf 2 april 2022 t/m eind oktober 2022,
Iedere zaterdag van harte welkom vanaf 13u30 tot 17u00!
Professioneel
Plantsoen.be Plantsoen.be
Plantsoen.be

Plantsoen.be © 2022